Boxspring Oostzaan

Van: €1.998,-

NU: €999,-

Oostzaan  / Voldoende op Voorraad

Onze boxspring Oostzaan komt met Comfortalero® binnenvering en een 5 zonesysteem. Deze eigenschappen zorgen voor een uitstekende ventilatie en een stevige ondersteuning voor het lichaam. Daarbovenop zorgen de ergonomische Sego ventilatie kanalen voor nog extra ventilatie voor een lichte nachtrust zonder last van transpiratievocht.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook.

Oostzaan Van €1.998,- NU  €999,-

Onze boxspring Oostzaan is nu zeer voordelig afgeprijsd. Dit is een boxspring van zeer hoge kwaliteit en is voorzien van een Comfortalero® binnenvering en 5 comfortzones. Hierdoor ervaart u een lichaamsondersteuning als nooit tevoren. Daarbij staan de binnenvering en Sego ventilatiekanalen garant voor optimale ventilatie. Het resultaat: een uitstekende nachtrust!

De Medic temp boxspring-combinatie is inclusief matrastopper, hoofdbord en potenset. U heeft daarnaast nog ruime keuze uit verschillende lengte- en breedtematen en diverse stoffen en kleuren.

Kom langs bij aktieboxspring.nl

Naast onze boxspring Oostzaan kunt u bij aktieboxspring.nl terecht voornog veel meer hoogkwalitatieve boxsprings en bijbehorende producten! Bekijk en vergelijk ons volledige assortiment in onze showroom in Oostzaan! Onze showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit de gehele regio, zoals vanuit Haarlem, Woerden, Aalsmeer en Uithoorn!

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

 

De hoogte van een boxspring-combinatie ligt tevens hoger dan een normaal bed. Hierdoor is het makkelijker voor mensen die slecht ter been zijn of last hebben van een blessure om in en uit bed te komen. Een boxspring is dan hoe dan ook een goede aankoop op de lange termijn.

Wij rekenen lage marges

Hoe kan het nu dat wij met zulke lage prijzen werken? Het antwoord is simpel: aktieboxspring.nl koopt grote aantallen in uit de eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij met lage marges rekenen. Verder kopen wij regelmatig voordelige faillissementspartijen op. Dankzij dit alles, kunnen wij u de beste boxsprings tegen een zeer portemonnee-vriendelijke aanbieden!

Meer informatie nodig?

In onze winkel in Oostzaan kunt u altijd terecht met al uw vragen. Onze medewerkers zijn deskundig op het gebied van boxsprings en leveren daarom uitstekend advies.

Call Now Button