Boxspring Purmerend

Van: € 1.332,-

NU: €666,-

Purmerend  / Voldoende op Voorraad

De Purmerend is een complete tweepersoonsboxspring met pocket Specialcomfort® binnenvering. Dit matras wordt gekenmerkt door een uitstekend geventileerde pocketvering en zorgt dankzij een 7 zonesysteem ook nog voor perfecte lichaamsondersteuning.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook.

Purmerend Van €1.332,- NU €666,- 

Deze scherp afgeprijsde boxspring Purmerend staat klaar om door u uitgetest te worden in onze showroom! De pocketvering Specialcomfort®  binnenvering bestaat uit 7 comfortzones die de juiste lichaamsondersteuning garanderen. De Purmerend wordt geleverd met matrastopper, hoofdbord en potenset, leverbaar in verschillende maten en kleuren.

U kunt bij aktieboxsping.nl terecht voor hoogkwalitatieve boxsprings en dergelijke toebehoren. Onze winkel bevindt zich in Oostzaan en is zeer goed bereikbaar voor dorpen en steden uit de regio, zoals Zaandam, Amsterdam en Uithoorn.

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Het comfort van eenboxspring

De boxspring Purmerend biedt een ondersteundende binnenvering, waardoor u heerlijk en comfortabel zal slapen. Zo’n binnenvering met verschillende verende lagen is het geheim van succes van alle boxsprings. Deze voegen extra ondersteuning en vering toe aan het matras en de matrastopper, wat dus resulteert in extra slaapcomfort en een heerlijke nachtrust.

Naast de extra ondersteuning, is het ook makkelijker om in en uit een boxspring-combinatie te stappen door de hogere positie ten opzichte van een standaard bed.

Een winkel vol boxspringaanbiedingen

Bent u benieuwd naar de boxspring Purmerend en wilt u meer weten? Kom dan langs in onze boxspring outlet in Oostzaan! Hier vindt u al onze boxsprings en kunt u ze gemakkelijk met elkaar vergelijken. Vraag een van onze medewerkers voor meer informatie en advies over het vinden van de perfecte boxspring. Daarbij kunt u ook nog genieten van onze lage prijzen. Wij kunnen deze prijzen hanteren door grote aantallen boxsprings in te kopen tegen een lage marge vanuit onze eigen fabriek. Daarbij kopen wij grote faillissementspartijen op. Zo kunt u altijd profiteren van kortingsprijzen!

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Oostzaan heeft u de mogelijkheid om rustig ons gehele assortiment te bekijken en vergelijken onder het genot van een kopje koffie. De meeste modellen die u in de showroom ziet zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor vragen kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers, zij weten alles over onze boxsprings en acties. Neem nu een kijkje in onze winkel in Oostzaan!

Call Now Button