Boxspring Raalte

Van: €1795,-

NU: €888,-

Raalte 

Deze buitengewoon comfortabele en uitstekend geventileerde boxspring biedt niet alleen het innovatieve Pocket specialcomfort® 9-lichaamszonesysteem, maar ook een ongeëvenaarde ventilatie. Het interieur is voorzien van 500 of 1000 veren naar keuze, zonder extra kosten. Bovendien kunt u nu kiezen uit koudschuim, visco-traagschuim en/of latex matrassen uit de Diamond A-collectie, beschikbaar in verschillende hardheden: zacht, medium of stevig. Deze boxspring is zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten en/of andere lichaamspijnen, waardoor u kunt genieten van een optimale slaapervaring. Aktie Boxspring is de plek waar u deze boxspring kunt vinden en waar uw comfort en welzijn onze hoogste prioriteit zijn.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Boxspring Raalte

In onze showroom presenteren wij een gevarieerde selectie boxsprings die perfect passen bij uw wensen en binnen uw budget vallen. Naast standaardboxsprings hebben wij ook elektrisch verstelbare boxsprings en 1 persoons boxsprings in de uitverkoop. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren bij het kiezen van het juiste type boxspring.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Standaardmodel boxspring

Een standaard boxspringbed bestaat uit een veerkrachtige bodem op poten, gecombineerd met een goed ondersteunend matras en een topmatras. Bij Aktie Boxspring hebben we altijd verschillende standaardmodellen boxsprings in de uitverkoop. Met slechts een paar honderd euro haalt u een comfortabel bed in huis waar u jarenlang van een goede nachtrust kunt genieten.

Ideaal bij rugproblemen

Dankzij de combinatie van een boxspring met een goed veerkrachtig matras profiteert u van uitstekende ondersteuning voor uw rug. Indien u last heeft van ernstige rugklachten, is een erkende boxspring de ideale oplossing. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren over het type bed dat het beste bij uw behoeften past. Een bijkomend voordeel van een boxspringcombinatie is de iets hogere instaphoogte, wat het in- en uitstappen vergemakkelijkt. Daarom is een boxspring een waardevolle investering, vooral naarmate u ouder wordt.

Kom langs in de showroom!

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button