Boxspring Rhenen

Van: €1595,-

NU: €777,-

Rhenen 

Ervaar uniek slaapcomfort met de goed geventileerde boxen en uiterst comfortabele matrassen. Deze boxspring is speciaal ontwikkeld voor veeleisende en/of moeilijke slapers en biedt uitkomst bij diverse pijnen, waaronder rugklachten, nekklachten, spierklachten en gewrichtsklachten. Deze boxspring wordt aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Boxspring Rhenen

Ontdek het comfort van een boxspringcombinatie

Heeft u ooit ervaren hoe het is om op een boxspring te slapen? Misschien onbewust tijdens een verblijf in een luxueus hotel. Van een afstand lijkt een boxspringcombinatie op een stapel matrassen op pootjes, maar bij nadere inspectie ziet u dat het onderste gedeelte geen matras is, maar een stevige kast met ingebouwde vering – de boxspring. Bovenop de boxspring bevindt zich een matras, en indien gewenst, een topmatras. Dit geheel biedt uw lichaam uitstekende ondersteuning gedurende de hele nacht, zodat u ’s ochtends uitgerust ontwaakt.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Bezoek een gespecialiseerde beddenwinkel

Bij een gerenommeerde beddenspeciaalzaak vindt u een passende boxspring voor al uw slaapbehoeften. Boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. De meest betaalbare optie is de standaardboxspring. Een tweepersoons standaardboxspring van 180 centimeter breed is al verkrijgbaar voor een betaalbare prijs. Het is van essentieel belang dat het matras van goede kwaliteit is en past bij de boxspring. Daarom is het altijd verstandig om uw bed uit te proberen bij een beddenwinkel.

Kom langs in de showroom!

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button