Boxspring Rotterdam

Van: €2.444,-

NU: €1.222,-

Rotterdam  / Voldoende op Voorraad

De Rotterdam boxspring is een tweepersoons boxspring met een elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneinde. Deze hoogkwalitatieve boxspring is voorzien van Micropocket Expert NASA traagschuim®. Dit vormt zich geheel naar uw lichaamsvorm tijdens uw slaap en bevordert de ondersteuning van uw lichaam. Moeilijke slapers hebben vaak baat bij een traagschuim matras. Deze combi duo Expert NASA® matrassen in combinatie met de pocketvering boxen zorgen voor de ultieme balans tussen ondersteuning, comfort en ventilatie. De Rotterdam is gemotoriseerd door een electro specialshape duo medicatraengine®.

Rotterdam Van €2.444,- NU €1.222,-

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit heel veel verschillende kleuren stof en leatherlook.

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Bent u dus een moeilijke slaper of heeft u simpel gewoon wat meer voorkeuren? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Rotterdam is een boxspring die zelfs de moeilijke slaper in slaap kan brengen. Dat heeft de boxspring mede te danken aan de bijgeleverde matras. Micropocket Expert NASA traagschuim® is een matras die zich volledig vormt naar de lichaamsvorm. Daarnaast is boxspring Rotterdam niet te missen in de slaapkamer.

Boxspring Rotterdam is een elektrische boxspring die zich kenmerkt door het hoofdbord wat de eenvoudige boxspring een moderne uitstraling geeft. Het hoofdbord heeft verticale strepen die het niet te druk maken. Daardoor heeft de boxspring een moderne, maar toch een rustige uitstraling. Perfect om de rust te creëren in de slaapkamer!

Boxspring Rotterdam is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, zodat u altijd de boxspring kan kiezen die bij u past! Door de keuze uit Micropocket Expert NASA traagschuim® heeft u altijd de juiste ondersteuning die bij uw lichaam past. Het lichaam wordt perfect ondersteund door de matrassen uit de Expert NASA class collection® , zonder dat de zachtheid van het Matras erop achteruitgaat.

Bij aktieboxspring.nl vindt u een ruim assortiment tweepersoonsboxsprings tegen een scherpe prijs. Aktieboxspring koopt de boxsprings direct in van eigen fabrikant, waardoor u altijd bent verzekerd van de laagste prijs!

Call Now Button