Boxspring Sandpoort

Van: €1095,-

NU: €555,-

Sandpoort

Deze boxspring Sandpoort heeft een uitstekend ventilatiesysteem dat zorgt voor een optimale luchtcirculatie. Normaal gesproken heeft deze boxspring een adviesprijs van €1.095,-, maar we bieden hem tijdelijk aan voor een zeer uitzonderlijke prijs van slechts €555,-!!! Deze boxspring is ideaal voor mensen met rugklachten.

De boxspring wordt geleverd als een complete set, inclusief matrassen, hoofdbord en potenset. Hij is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in diverse stoffen en lederlook kleuren.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Boxspring Sandpoort 

Boxspring Sandpoort, verkrijgbaar bij Aktie Boxspring, is een hoogwaardige tweepersoons boxspring die standaard leverbaar is in de breedtematen 120, 140, 160, 180 en 200cm. Voor langere maten, zoals 210 en 220, geldt een kleine meerprijs, maar dit staat in geen verhouding tot de uitzonderlijke kwaliteit en comfort die deze boxspring biedt.

Bij Aktie Boxspring begrijpen we het belang van een goede nachtrust en daarom hebben we een exclusieve collectie boxsprings samengesteld die garant staat voor een ultiem slaapgenot in uw slaapkamer. Onze boxsprings zijn zorgvuldig ontworpen met het oog op comfort, duurzaamheid en stijl, zodat u elke nacht kunt genieten van een heerlijke nachtrust.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Kom langs in de showroom!

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button