Boxspring Uitgeest

Van: €1377,-

NU: €888,-

Uitgeest  / Voldoende op Voorraad

Uitgeest

Uitgeest Tweepersoons Opbergboxspring

Deze boxspring heeft een handige opbergruimte met geavanceerde veerscharnieren, waardoor het matras en de bodem gemakkelijk omhoog te klappen zijn. Dit resulteert in extra opbergruimte in de slaapkamer. De boxspring-combinatie Storage 500 heeft onderboxen met het Airboxx-systeem™, wat voor goede ventilatie zorgt. Het massief houten frame biedt stevige ondersteuning en is bekleed met comfortabel koudschuim HR en een dacron van 110 gr per/m². De boxspring is gestoffeerd met hoogwaardige katoenen stof en biedt extra opbergruimte onder de matrassen voor beddengoed en kleding.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

 

Uitgeest Van €1377,- NU €888,-

 

SupraSpringmatt®

De SupraSpringmatt® HR Pocketvering 500 v/m matrassen zijn uitgerust met 7 drukverlagende comfortzones voor een stevige ondersteuning en zachtere zones bij bijvoorbeeld de schouder- en rugzones. De matrassen hebben een koudschuim HR top- en onderlaag en een pocketverenkern met 500 veren per vierkante meter. Ze zijn volledig anti-allergisch en hebben een elastische, hygiënische en afneembare stretch tijk met Sensity beschermlaag die wasbaar is.

De topmatras Excite HR koudschuim zorgt voor uitstekende nachtrust en heeft een opencelstructuur die zorgt voor goede ventilatie en vochtregulatie. De tijk is anti-huisstofmijt en anti-allergisch. De Boxspring Storage is een moderne blikvanger in de slaapkamer met een vlak hoofdbord en strakke metalen zwarte poten. Het biedt uitstekend slaapcomfort met drie verschillende lagen: Airboxx-systeem™ onderboxen, 7 zone VL Virgo® matrassen en topmatras Excite HR. 

 

Kom langs bij aktieboxspring.nl

Naast onze Uitgeest boxspring kunt u bij aktieboxspring.nl terecht voor nog veel meer hoog kwalitatieve boxsprings en bijbehorende producten! Bekijk en vergelijk ons volledige assortiment in onze showroom in Oostzaan! Onze showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit de gehele regio, zoals vanuit Zaandam, Amsterdam, en Purmerend!

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

 

 

Wij rekenen lage marges

Hoe kan het nu dat wij met zulke lage prijzen werken? Het antwoord is simpel: aktieboxspring.nl koopt grote aantallen in uit de eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij met lage marges rekenen. Verder kopen wij regelmatig voordelige faillissementspartijen op. Dankzij dit alles, kunnen wij u de beste boxsprings tegen een zeer portemonnee-vriendelijke aanbieden!

Meer informatie nodig?

In onze winkel in Oostzaan kunt u altijd terecht met al uw vragen. Onze medewerkers zijn deskundig op het gebied van boxsprings en leveren daarom uitstekend advies. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar. U kunt ons bellen op: 075 207 1069.

 

Uitgeest
Call Now Button