Boxspring Veghel

Van: €1595,-

NU: €777,-

Veghel 

De boxspringcombinatie Veghel is een luxueuze uitvoering met een compleet comfort. Dankzij de perfect uitgebalanceerde Quallispring® matrassen geniet je van een heerlijk slaapcomfort. Je zult echt genieten van een goede nachtrust met de boxspringcombinatie Veghel.

De boxspringcombinatie wordt geleverd als een geheel compleet pakket, inclusief matrassen, hoofdbord en potenset. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen en een scala aan stof- en lederlook kleuren om aan je persoonlijke voorkeuren te voldoen.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Boxspring Veghel

Voor hoogwaardige boxsprings in Veghel en omgeving bent u bij Aktie Boxspring aan het juiste adres. In onze winkel in Oostzaan vindt u een gevarieerd assortiment boxsprings met uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag bij het kiezen van het juiste type boxspring. 

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Waarom kiezen voor een boxspring?

De belangrijkste reden om voor een boxspring te kiezen, is het comfortabel liggen. Een boxspring bestaat uit een veerkrachtige onderbouw op poten, een goed verend matras en optioneel een topmatras. Hierdoor wordt uw lichaam perfect ondersteund. Een boxspring biedt niet alleen een heerlijk ligcomfort, maar is ook bevorderlijk voor uw rug. In onze winkel vindt u tevens diverse boxsprings die speciaal ontworpen zijn om rugklachten te voorkomen.

Andere voordelen van een boxspring

Naast het comfort en de goede slaaphouding, biedt een boxspring nog andere voordelen:

  1. Uitstekende ventilatie: doordat het matras op de boxspring ligt en het bed geen zijwanden heeft, wordt het matras uitstekend geventileerd.
  2. Gemakkelijk in- en uitstappen: boxsprings zijn hoger dan standaardbedden, waardoor het eenvoudiger is om in en uit bed te stappen, vooral als u minder mobiel bent.

Kom langs in de showroom!

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button