Boxspring Velzen-Noord

Van: €3333

NU: €1666,-

Velzen-Noord / Voldoende op Voorraad

2-persoons boxspringbed Velzen-Noord

De Boxspring Velzen-Noord is een compleet tweepersoons bed dat uw lichaam perfect ondersteunt dankzij goed geventileerde pocketboxen en een laag van NASA traagschuim in het matras. De traagschuimlaag zorgt voor zachtheid, terwijl de pocketvering in de onderboxen en het matras uw lichaam optimaal ondersteunen. Door de goede ventilatie van de pocketveringen wordt ook de ventilatie van de boxspring combinatie bevorderd. Met de Boxspring Velzen-Noord wordt elk deel van uw lichaam optimaal ondersteund, terwijl de traagschuimlaag zich volledig vormt naar uw lichaamsvorm zonder de beweeglijkheid van het matras aan te tasten.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook. 

Voor aanvragen van afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 lang geldt een kleine meerprijs. Iedere afwijkende maat leverbaar door levering vanuit onze eigen fabriek. Bij aankoop van een eenpersoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

2-persoonsboxspring

Bij aktieboxspring.nl vindt u een ruim assortiment tweepersoonsboxsprings tegen een scherpe prijs. U heeft de keuze uit een standaardboxspring-combinatie en een elektrisch verstelbare boxspring-combinatie. Alle modellen zijn leverbaar in een- en tweepersoonsuitvoering. Doordat wij onze boxsprings direct inkopen van onze fabrikant, bent u altijd verzekerd van de laagste prijs!

Welk type boxspring kiezen?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste boxspring voor u? Vraag dan een van onze medewerkers in onze showroom. U kunt kiezen voor een standaardboxspring. Deze is het meest voordelig in ons assortiment. Deze boxspring-combinatie bestaat uit de vaste set van een boxspringbodem, een matras en eventueel een matrastopper. Of gaat u voor een elektrisch verstelbare boxspring, waar u het hoofd- en voeteneinde kunt verstellen, zodat u ‘s avonds nog comfortabel een boek kunt lezen of TV kunt kijken?

De voordelen van een boxspring

Er zijn heel veel voordelen verbonden aan het slapen op een boxspring. Ten eerste is het verhoogde slaapcomfort. Een boxspring biedt uitmuntende ondersteuning van het lichaam tijdens het slapen, zodat u in de ochtend fris en uitgerust wakker wordt. Ten tweede zijn boxsprings beter geventileerd, waardoor u minder last heeft van transpiratie ’s nachts. Als laatste is een boxspring vaak hoger, wat het in en uit bed stappen makkelijker maakt.

Call Now Button