Boxspring Voorschoten

Van: €1095,-

NU: €555,-

Voorschoten 

Boxspring Voorschoten, met het originele NASA traagschuim®, is speciaal ontwikkeld voor veeleisende slapers. De comfortabele matrassen en goed geventileerde boxen zorgen voor uniek slaapcomfort, ideaal voor mensen met diverse klachten. Aanbevolen door professionals.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Boxspring Voorschoten

Welk model moet ik kiezen?

Wanneer u voor het eerst de wereld van boxsprings betreedt, kan het overweldigend zijn vanwege het enorme aanbod. U vraagt zich wellicht af welk model boxspring het beste past bij uw behoeften. In dit artikel zal ik uitleggen welke typen boxsprings er beschikbaar zijn en wat de specifieke kenmerken zijn van elk model.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

1- of 2-persoons bed?

De eerste vraag die u moet beantwoorden, is of u een één- of tweepersoonsboxspring wilt. Boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen, zoals 140, 160 en 180. Een boxspring van 180 centimeter breed is geschikt voor twee personen. Daarnaast zijn er ook verschillende lengtematen beschikbaar. Het oppervlak van de boxspring is gelijk aan dat van het matras, en zijwanden zijn optioneel.

Laten we eens kijken naar de verschillende modellen boxsprings:

  1. Standaardboxspring: Dit is het meest betaalbare model op de markt. Het bestaat uit een vaste boxspringbodem op poten, een matras en eventueel een topmatras. Ondanks de eenvoudige constructie biedt het bed dankzij de verende lagen de juiste ondersteuning aan uw lichaam.
  2. Elektrisch verstelbare boxspring: Met deze boxspringcombinatie kunt u met een druk op de knop de hoogte van het hoofd- en voeteneind aanpassen. Dit is handig als u ’s avonds graag nog wat leest voordat u gaat slapen. Deze boxspring wordt vaak aanbevolen voor mensen met rugklachten.

Bij het kiezen van het juiste model boxspring is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke voorkeuren en eventuele specifieke behoeften, zoals rugklachten. Om de juiste keuze te maken, is het aangeraden om een bezoek aan Aktie Boxspring te brengen, waar u verschillende modellen kunt uitproberen en persoonlijk advies kan vragen.

Bezoek Aktie Boxspring voor persoonlijk advies

Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom bij Aktie Boxspring, gevestigd op aan de Ambacht 5A in Oostzaan. In onze ruime en sfeervolle showroom kunt u op uw gemak ons brede assortiment aan sale boxsprings bekijken en vergelijken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te assisteren en te voorzien van persoonlijk advies, zodat u de juiste keuze kunt maken op basis van uw individuele slaapvoorkeuren en wensen.

Call Now Button