Boxspring Vught

Van: €1795,-

NU: €888,-

Vught 

Boxspring Vught is voorzien van het originele Temp foam en hoogwaardige matrassen. De buitengewoon comfortabele matrassen in combinatie met de uitstekend geventileerde boxen bieden het ideale slaapcomfort voor zelfs de meest veeleisende en moeilijke slapers. Met deze boxspring bent u verzekerd van een unieke slaapervaring. Bovendien is het bed zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en andere pijnen. Het wordt van harte aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Boxspring Vught

Het online kopen van een boxspring: verstandig of niet?

Wanneer je op zoek bent naar goedkope boxsprings online, zul je al snel worden overspoeld met aantrekkelijke aanbiedingen. Voor slechts een paar honderd euro kun je al een prachtige boxspringcombinatie in je slaapkamer hebben staan. Maar is het eigenlijk wel verstandig om een goedkope boxspring online te bestellen? Waar moet je rekening mee houden als je online op zoek gaat naar de voordeligste boxspring?

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Is het wel mogelijk om zo goedkoop een boxspring te krijgen?

Ja, het is echt mogelijk om op internet een goedkope boxspring inclusief matras en eventueel een hoofd- en voetenbord te kopen. Veel online aanbieders van boxsprings kopen grote hoeveelheden direct van de fabrikant. Maar bij Aktie Boxspring produceren we deze hoeveelheden zelf, vanuit eigen fabriek. Daardoor zijn we verzekerd van de beste kwaliteit. De lage prijs hoeft echter niet per se ten koste te gaan van de kwaliteit van de boxspring.

Kom langs in de showroom!

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button