Boxspring Weesp

Van: €688,-

NU: €444,-

Weesp  / Voldoende op Voorraad

Weesp

Weesp Tweepersoons Opbergboxspring

Deze boxspring heeft een handige opbergruimte die gemakkelijk te gebruiken is. Met behulp van geavanceerde veerscharnieren kun je het matras en de bodem moeiteloos omhoog klappen, waardoor er een grote ruimte ontstaat die kan dienen als extra kast in de slaapkamer.

De onderboxen van de boxspring-combinatie Weesp zijn uitgerust met het Airboxx-systeem™, wat zorgt voor een goede ventilatie. Het massief houten frame biedt stevige ondersteuning en is voorzien van comfortabel koudschuim HR en een dacron van 110 gr per/m². De boxspring is gestoffeerd met hoogwaardige katoen geweven stof en heeft een extra opbergruimte onder de matrassen voor het opbergen van beddengoed en kleding.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

 

Weesp Van €1377,- NU €888,-

 

SupraSpringmatt®

De SupraSpringmatt® HR Pocketvering 500 v/m matrassen hebben een koudschuim HR top- en onderlaag en een pocketverenkern met 500 veren per vierkante meter. Ze zijn voorzien van 7 drukverlagende comfortzones voor een stevige ondersteuning waar het lichaam minder weegt en juist zachter bij bijvoorbeeld de schouderzone en het onderste gedeelte van de rug. De matrassen hebben een elastische, hygiënische en volledig anti-allergische stretch tijk met Sensity beschermlaag en zijn volledig afneembaar en wasbaar.

De topmatras Excite HR koudschuim zorgt voor een uitstekende nachtrust en heeft een opencelstructuur die voor een goede ventilatie en vochtregulatie zorgt. De tijk is anti-huisstofmijt en anti-allergisch.

 

Kom langs bij aktieboxspring.nl

Naast onze Weesp boxspring kunt u bij aktieboxspring.nl terecht voor nog veel meer hoog kwalitatieve boxsprings en bijbehorende producten! Bekijk en vergelijk ons volledige assortiment in onze showroom in Oostzaan! Onze showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit de gehele regio, zoals vanuit Zaandam, Amsterdam, en Purmerend!

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

 

 

Wij rekenen lage marges

Hoe kan het nu dat wij met zulke lage prijzen werken? Het antwoord is simpel: aktieboxspring.nl koopt grote aantallen in uit de eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij met lage marges rekenen. Verder kopen wij regelmatig voordelige faillissementspartijen op. Dankzij dit alles, kunnen wij u de beste boxsprings tegen een zeer portemonnee-vriendelijke aanbieden!

Meer informatie nodig?

In onze winkel in Oostzaan kunt u altijd terecht met al uw vragen. Onze medewerkers zijn deskundig op het gebied van boxsprings en leveren daarom uitstekend advies. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar. U kunt ons bellen op: 075 207 1069.

 

Weesp
Call Now Button