Boxspring Wormerveer

Van: €1.554,-

NU: €777,-

Wormerveer  / Voldoende op Voorraad

Onze boxspring Wormerveer is een complete tweepersoonsboxspring. Deze ultraclima boxspring is uniek met zijn comfortabele zonesysteem. U heeft tevens keuze uit drie verschillende matrassen uit de Diamond A class collection®. Deze boxspring is geschikt voor mensen met rugklachten of mensen die heerlijk slaapcomfort zoeken.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook.

Wormenveer Van €1.554,- NU €777,-

De boxspring Wormerveer is nu sterk in prijs verlaagd, dus profiteer van deze mooie aanbieding van aktieboxspring.nl! Met deze boxspring krijgt uw lichaam de ondersteuning die het nodig heeft via het ultra-comfortabele zonesysteem.

U kunt bij aankoop van boxspring Wormenveer kiezen uit drie verschillende matrassen uit de Diamond A class collection®. De boxspringcombinatie wordt geleverd met hoofdbord en potenset. Verder is de boxspring en de toebehoren leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

 

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Waarom een boxspring?

De extra vering die de boxspring toevoegt aan het matras op de boxspring zorgt voor ultiem slaapcomfort. Uw lichaam is met een boxspring optimaal ondersteund. Daarbij is een boxspring-combinatie relatief hoger dan een normaal bed. Hierdoor is het makkelijker om in en uit een boxspring-combinatie te stappen dan een normaal bed.

Waarom wij de goedkoopste zijn

Bij aktieboxspring.nl vindt u meerdere aanbiedingen van elektrisch verstelbare boxsprings. Wij kopen onze boxsprings en andere producten in grote hoeveelheden direct op bij de fabrikant, waardoor wij met lage margers kunnen rekenen. Daarnaast profiteren wij regelmatig van de verkoop van faillissementspartijen. Hierdoor kunnen wij u het hele jaar lang van aantrekkelijke aanbiedingen voorzien!

Heeft u vragen over onze producten?

U kunt al uw vragen stellen aan onze deskundige medewerkers in onze winkel in Oostzaan. Zij beschikken over de expertise om u verder te helpen op zoek naar een boxspring die bij u past.

Call Now Button