Boxspring Zaandam

Van: €2228,-

NU: €1111,-

Zaandam  / Voldoende op Voorraad

Boxspring Zaandam is een tweepersoonsboxspring , compleet voorzien van een Pocket specialcomfort® binnenvering. Dat maakt deze boxspring een uitstekend geventileerde boxspring die goede ondersteuning biedt voor het lichaam.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stoffen.

Boxspring Zaandam Van €2.228,- NU €1111,-

Bij aktieboxspring.nl vindt u het hele jaar door aantrekkelijke aanbiedingen op hoogkwalitatieve boxsprings. Deze boxspring Zaandam is afgesprijsd door onze tactische inkoopstrategieën. De boxspring Zaandam heeft een Pocket specialcomfort® binnenvering met daarbij ook nog eens een dubbel gemotoriseerd Topline electro systeem. Comfort en luxe in een dus. Deze boxspringcombinatie wordt geleverd met een matras, een hoofdbord en een potenset. Hierbij heeft u een ruime keuze aan afemtingen en kleuren.

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Bezoek onze winkel

De boxspring Zaandam en al onze andere boxsprings kunt u zelf uitproberen in onze showroom in Oostzaan. Kom langs en vergelijk de boxsprings met elkaar om zo de perfecte boxspring voor u te vinden. Onze showroom is zeer makkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Amstelveen, Aalsmeer en Muiden.

Boxsprings: de voordelen

Het is wetenschappelijk bewezen dat slapen op een boxspring-combinatie bevorderlijker is voor slaapcomfort dan slapen op een standaard bed. Een boxspring biedt in combinatie met een of meer matrassen de beste ondersteuning voor uw lichaam. Daarbij is een boxspring hoger dan een standaard bed, wat het in en uit bed komen een stuk gemakkelijker maakt.

Meer informatie over onze boxsprings?

Als u vragen heeft over de boxspring Zaandam of andere boxsprings uit ons assortiment, bent u meer dan welkom in onze showroom in Oostzaan. Daar staan onze medewerkers voor u klaar om u zo goed mogelijk te assisteren in het vinden van de perfecte boxspring.

Call Now Button