fbpx

Zaandam NU €1111,-

Boxspring Zaandam is een tweepersoonsboxspring , compleet voorzien van een Pocket specialcomfort® binnenvering. Dat maakt deze boxspring een uitstekend geventileerde boxspring die goede ondersteuning biedt voor het lichaam. Deze boxspring is geschikt voor mensen met nekklachten, rugklachten of andere dergelijke lichaamsklachten.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stoffen.

 

€ 2228, –
€ 1111, –

Boxspring Zaandam NU €1111,-

Bij aktieboxspring.nl vindt u het hele jaar door aantrekkelijke aanbiedingen op hoogkwalitatieve boxsprings. Deze boxspring Zaandam is een elektrisch verstelbare boxspring die sterk is afgesprijsd door onze tactische inkoopstrategieën. De elektrische verstelbare boxspring geeft de optie om het hood- en voeteneinde elektrische te verstellen.

De boxspring Zaandam heeft een Pocket specialcomfort® binnenvering met daarbij ook nog eens een dubbel gemotoriseerd Topline electro systeem. Comfort en luxe in een dus. Deze boxspringcombinatie wordt geleverd met een matras, een hoofdbord en een potenset. Hierbij heeft u een ruime keuze aan afemtingen en kleuren.

Bezoek onze winkel

De boxspring Zaandam en al onze andere elektrisch verstelbare boxsprings kunt u zelf uitproberen in onze showroom in Oostzaan. Kom langs en vergelijk de boxsprings met elkaar om zo de perfecte boxspring voor u te vinden. Onze showroom is zeer makkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Amstelveen, Aalsmeer en Muiden.

De voordelen op een rijtje

Wie al eens eerder op een elektrishce boxspringcombinatie heeft geslapen wil haast niet meer anders. De verschillende lagen van ondersteuning en comfort bieden de ultieme nachtrust, elke nacht weer.

Mensen die kampen met rugklachten hebben veel baat bij het slapen op een boxspring. Dankzij de hoogte is het makkelijker om in en uit bed te stappen en dan spreken we nog niet over de hoeveelheid ondersteuning die een boxspring biedt voor mensen met een lichaamsklacht dat is gerelateerd aan slaaphouding.

Meer informatie over onze boxsprings?

Als u vragen heeft over de boxspring Zaandam of andere boxsprings uit ons assortiment, bent u meer dan welkom in onze showroom in Oostzaan. Daar staan onze medewerkers voor u klaar om u zo goed mogelijk te assisteren in het vinden van de perfecte boxspring.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram