Boxspring Zeist

Van: €1595,-

NU: €777,-

Zeist 

Complete 2-persoonsboxspring Zeist. Ontdek het ultieme comfort van de Zeist boxspring! Deze boxspring biedt een revolutionaire balans tussen uitzonderlijk comfort en optimale ondersteuning. Speciaal ontworpen voor veeleisende slapers die behoefte hebben aan het beste. Alle drukpunten van het lichaam worden perfect opgevangen door de geavanceerde traagschuimlaag, die zich volledig aanpast aan de slaaphouding dankzij de lichaamswarmte. De uiterst comfortabele matrassen, gecombineerd met goed geventileerde boxen, zorgen voor een unieke slaapervaring. De juiste ondersteuning van het lichaam is essentieel, en bij de Zeist boxspring wordt elk deel van het lichaam optimaal ondersteund. Geen enkel deel wordt overbelast of onvoldoende ondersteund. Deze boxspring is zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en andere pijnen. Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractors en artsen!

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Boxspringcombinatie Zeist

Bij Aktie Boxspring bent u aan het juiste adres indien u opzoek bent naar een boxspringcombinatie. Wij beschikken voer een groot assortiment aan boxsprings, matrassen, lattenbodems, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Boxspring versus boxspringcombinatie

Vaak verwarren mensen de termen boxspring en boxspringcombinatie, maar in werkelijkheid hebben ze verschillende betekenissen. Een boxspring is alleen de bedbodem, terwijl een boxspringcombinatie bestaat uit de volgende onderdelen:

  • een boxspringbodem op poten
  • een matras
  • eventueel een topmatras

De boxspringcombinatie vormt dus een compleet bed, waarbij alleen nog beddengoed, kussens en een dekbed moeten worden toegevoegd. De boxspringbodem zelf is een gestoffeerde bak van hout of metaal die op poten staat. In deze bodem bevindt zich een bonellvering, die in combinatie met de matrasvering zorgt voor een heerlijk zacht bed. Boven op de boxspringbodem komt een matras te liggen en indien gewenst ook nog een topmatras. De boxspringcombinatie kan ook worden uitgebreid met een hoofd- en/of voetenbord.

Bezoek Aktie Boxspring voor persoonlijk advies

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button