Boxspring Zwanenburg

Van: €888,-

NU: €444,-

Zwanenburg / Voldoende op Voorraad

Boxspring Zwanenburg

De Zwanenburg boxspring-combinatie is een complete en luxueuze slaapoplossing. Deze boxspring-combinatie is uitgevoerd in Exedeluxe® en bestaat een 1-persoonsmatras van indrukwekkende 18 cm dikte! Bovendien wordt de combinatie aangevuld met een Exedeluxe® matrastopper voor extra comfort. Een hoofdbord maakt de boxspring-combinatie helemaal af. Het matras is voorzien van een Bonell binnenvering, wat zorgt voor uitstekend ligcomfort.

De boxspring wordt geleverd als een volledig pakket, inclusief matras, matrastopper, hoofdbord en potenset. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar en je hebt de keuze uit diverse stofkleuren.

Zwanenburg Van €888,- NU €444,-

Bij aktieboxspring.nl bieden we een breed scala aan prachtige aanbiedingen, waaronder onze Zwanenburg boxspring. De Zwanenburg is een complete en luxueuze combinatie van een boxspring. Deze set bestaat uit een onderbox, een matras van 18 cm dik met Bonell binnenvering, een fraai hoofdbord en een set poten. We bieden de levering van deze boxspring in verschillende afmetingen en kleuren.

Vergelijk verschillende boxsprings in onze outlet voor kamers

Als u geïnteresseerd bent in de Zwanenburg of andere boxsprings uit ons uitgebreide assortiment, nodigen we u uit om een bezoek te brengen aan onze beddenoutlet in Oostzaan. In onze showroom kunt u verschillende soorten boxsprings met elkaar vergelijken. Onze showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit de regio Amsterdam. Bent u nieuwsgierig naar onze aanbiedingen? Kom ons volledige assortiment bekijken en vergelijken in onze winkel!

Waarom aktieboxspring.nl zo goedkoop is?

U vraagt zich waarschijnlijk af: “Hoe kan het dat aktieboxspring.nl zulke lage prijzen hanteert?” Het antwoord is eenvoudig: wij leveren rechtstreeks en in grote hoeveelheden vanuit onze eigen fabriek, met een kleine winstmarge. Bovendien profiteren we van gunstige (faillissements)verkopen waar mogelijk. Bij ons vindt u daarom regelmatig boxsprings in de uitverkoop!

Voordelen van boxsprings

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat slapen op een boxspringcombinatie bevorderlijk is voor het slaapcomfort, in vergelijking met een standaard bed. Een boxspring biedt in combinatie met één of meerdere matrassen de beste ondersteuning voor uw lichaam. Bovendien is een boxspring hoger dan een standaard bed, waardoor in- en uitstappen gemakkelijker wordt. Dit is ideaal voor mensen die slecht ter been zijn of herstellen van een blessure. Boxsprings hebben ook uitstekende ventilatie-eigenschappen.

Welke boxspring kiest u?

Bij aktieboxspring.nl heeft u een ruime keuze uit ons uitgebreide assortiment. Om uw keuze gemakkelijker te maken, nodigen wij u graag uit in onze boxspring-outlet in Oostzaan. Daar kunt u alle boxsprings uit ons assortiment bekijken en vergelijken, zodat u de perfecte boxspring kunt vinden. De meeste van onze boxsprings zijn direct uit voorraad leverbaar. Aarzel niet en kom langs!

Uitverkoop

Heeft u het al gehoord? Het is uitverkoop bij aktieboxspring.nl! Onze betaalbare boxsprings zijn nu nóg voordeliger! Sommige kortingen kunnen oplopen tot wel 70%!

Boxspring Zwanenburg
Call Now Button