Boxspring Zwolle

Van: €2.888,-

NU: €1.444,-

Zwolle  / Voldoende op Voorraad

Zwolle is een tweepersoons boxspring met elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneinde en daarbij ook nog een complete boxspring met het originele Sensation Elite®. Speciaal ontwikkeld voor de moeilijke slaper. Alle oneffenheden van de houding van het slapende lichaam worden opgevangen door de Sensation Elite traagschuimlaag die zich volledig aanpast aan de slaaphouding. Deze comfortabele matrassen in combinatie met de uitstekend geventileerde pocketvering boxen zorgen voor een uitstekend slaapcomfort, keer op keer. Gemotoriseerd met electro specialshape duo medicatraengine®.

 

Zwolle Van €2.888,- NU €1.444,-

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit heel veel verschillende kleuren stof en leatherlook.

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

De elektrische boxspring Zwolle zorgt voor het ultieme slaapcomfort. Met één druk op de knop, vervult u al uw persoonlijke slaapwensen met deze elektrische boxspring. U kunt dus rekenen op een gemakkelijke instaphoogte, uitermate lichaamsontspanning en veel comfort. En dit allemaal zonder uit uw boxspring te komen. De elektrische Zwolle boxspring bestaat uit een verstelbaar hoofd- en voeteneinde, een hoofdbord, een voetbord, een matras, een matrassentopper en een potenset. Het luxe design van de Zwolle boxspring zorgt ervoor dat de boxspring het middelpunt van uw slaapkamer wordt. De boxspring heeft een neutrale en moderne kleur waardoor het bij elk interieur past. De lage poten geven de boxpring een zeer comfortabele uitstraling.
Het originele Sensation Elite® traagschuimlaag van het matras van de boxspring zorgt er niet alleen voor dat alle oneffenheden van de slaaphouding worden opgevangen, maar is ook nog de ideale oplossing voor als u het snel koud heeft wanneer u slaapt. Verder draagt de traagschuimlaag van het matras van de boxspring bij aan een goede isolatie. De matrassentopper zorgt ervoor dat uw wens om wat harder of juist zachter te liggen uitkomt en het gaat langer mee. Hierdoor kunt u nog meer genieten van het comfort van deze boxspring.

Call Now Button