Boxspring Utrecht

Van: €1.776,-

NU: €888,-

Utrecht  / Voldoende op Voorraad

De Utrecht is een complete twee persoonsboxspring met pocket Mdplus H4® pocket-binnenvering. Deze pocket Mdplus H4® matrassen worden gekenmerkt door een uitstekend geventileerde pocketvering en zorgen dankzij het 7 zonesysteem ook nog voor perfecte lichaamsondersteuning.  

Utrecht Van €1.776,- NU €888,-

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit heel veel verschillende kleuren stof en leatherlook. 

Boxspring Utrecht is een tijdloze boxspring die een simpele slaapkamer een moderne uitstraling geeft. Het meegeleverde hoofdbord bevat verticale strepen die de tijdloze boxspring een moderne uitstraling geeft. De bouw van de boxspring is tijdloos waardoor het jaren mee kan gaan met de tijd.  

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

 

 De boxspring wordt geleverd met de pocket Mdplus H4® pocket-binnenvering matras. De uitstekend geventileerde pocketvering zorgt ervoor dat de kwaliteit van het matras lang mee kan gaan en dankzij het 7 zonesysteem heeft u altijd de perfecte lichaamsondersteuning. Met boxspring Utrecht heeft u meerdere voordelen. 

Boxspring Utrecht is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, zodat u altijd de boxspring kan kiezen die bij u past! Door de meegeleverde pocket Mdplus H4® pocket-binnenvering heeft u altijd de juiste ondersteuning die bij uw lichaam past. Het lichaam wordt perfect ondersteund door pocket Mdplus H4® pocket-binnenvering  matrassen® , zonder dat de zachtheid van het Matras erop achteruitgaat. 

Bij aktieboxspring.nl vindt u een ruim assortiment tweepersoonsboxsprings tegen een scherpe prijs. Aktieboxspring koopt de boxsprings direct in van eigen fabrikant, waardoor u altijd bent verzekerd van de laagste prijs! 

Call Now Button